Noves restriccions, en vigor a partir de dilluns 21 de desembre

Noves restriccions, en vigor a partir de dilluns 21 de desembre

Noves restriccions, en vigor a partir de dilluns 21 de desembre

A l’espera de la publicació al DOGC, t’informem de les mesures que ha anunciat el Govern en roda de premsa, i que entraran en vigor a partir de dilluns 21 de desembre i fins dilluns 11 de gener.

La restauració pot obrir per servir esmorzars i dinars, de 7.30 a 9.30 i de 13 a 15.30 h. Les terrasses estaran obertes i l’aforament interior serà d’un màxim del 30%. Amb taules d’un màxim de quatre persones i dos metres de distància.

Els restaurants i bars podran seguir oferint sopars per emportar-se des de les 19 fins a les 23 h. Les mascaretes seran obligatòries mentre es parla als establiments de restauració.

Els centres comercials podran seguir oberts amb les restriccions actuals. Els gimnasos i restaurants dins de centres comercials no podran obrir.

Els equipaments esportius poden restar oberts quan sigui a l’aire lliure al 50% d’aforament. Els que estiguin en espais tancats l’aforament màxim és del 30% amb cita prèvia.

Els equipaments culturals poden continuar oberts amb un topall de 1.000 persones i un 50% d’aforament.

Es recomana que es faciliti el teletreball sempre que sigui possible.

Les activitats socials queden limitades a sis persones com a màxim, amb excepció per Nadal. Els dies 24, 25, 26, 31 de desembre i els dies 1 i 6 de gener les trobades es podran ampliar excepcionalment a un màxim de 10 sempre que es correspongui a dues bombolles de convivència.

La mobilitat continua amb el perímetre de Catalunya excepte visites familiars i gent propera. Queda restringida la mobilitat dins l’àmbit comarcal durant tota la setmana fins a l’11 de gener. Es podran desplaçar persones fora de la seva comarca per anar a una residència o a un establiment rural, si només s’hi desplaça una bombolla de convivència.

El toc de queda resta igual (22 a 06.00 hores), però canviarà la Nit de Nadal i Cap d’Any (a partir de les 01.00 hores) i Reis (a partir de les 23 hores).

 

Imatge de icsilviu a Pixabay

ingreso-minimo-vital

Ingrés Mínim Vital

Ingrés Mínim Vital L’Ingrés Mínim Vital és una prestació dirigida a prevenir el risc de pobresa i exclusió social de les persones que viuen soles

Leer más »
Obrir
1
Necessites ajuda?
Hola,
podem ajudar-te? Què necessites?