Proveïdors i empreses

Proveïdors i empreses

Diversificar els proveïdors de la nostra empresa?

Els efectes de la Covid ens han arribat de totes maneres. Per a les empreses han obert horitzons que anteriorment, no eren rellevants. Els proveïdors son esencials per a l’activitat de la nostra empresa

La diversificació de proveïdors permet a les empreses ser més resilients. A més, permet garantir l’abastiment de productes i primeres matèries. Les crisis són moments on les empreses es replantegen l’estratègia i estructura d’aprovisionament i logística. Aquestes noves mirades ens permeten trobar noves solucions, locals o internacionals que acabaran amb un benefici notable per a l’empresa.

Finestra d’aprovisionament i logística

Més informació sobre aquest servei aquí

Cristina Serradell, directora de la Unitat de negoci internacional d’ACCIÓ ens explica que “treballar amb diversos proveïdors ens permet disminuir riscos i redueix dràsticament les probabilitats de quedar-nos sense els productes necessaris”. “A més, disposar d’un ventall de proveïdors més propers i d’altres de més llunyans redueix el risc de patir retards en l’abastiment i en augmentar la competència, les empreses poden reduir costos i aconseguir un preu millor”.

En aquest vídeo ens explica aquestes raons per aquesta diversificació. 

  • Disminuir el risc de pocs proveïdors o que estiguin concentrats geogràficament, fent que l’entrega i distribució sigui limitada.
  • Evitar retards en els lliuraments, si tenim diferents proveïdors, no dependran d’un únic, de manera que si hi ha algun inconvenient, no ens quedarem amb les mans buides ni sense solució.
  • L’optimització de costos, si parlem d’una opció a la negociació. Si comptem amb diversos proveïdors, podem analitzar i comparar preus, de manera que estem creant diferents alternatives per obrir camins i oportunitats que ens redueixen els costos de les nostres matèries i productes.

Així doncs, tenir un ventall de proveïdors ens crea certs avantatges que poden ser beneficioses per a la nostra activitat. Així mateix, el subministrament i transport de mercaderies no dependrà d’una única opció, fent que la possibilitat de solució sigui molt més efectiva i afectuosa.

Font: Acció – Generalitat de Catalunya

Nueva norma prórroga de ERTE

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” border_style=”solid” flex_column_spacing=”0px” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes”

Leer más »

Cuenta con socios

La cuenta corriente con socios y administradores nos permite controlar las situaciones transitorias de financiación. Muchas empresas utilizan esta cuenta contable 551 como pagos personales

Leer más »
Abrir
1
¿Podemos ayudarte?
Hola,
¿podemos ayudarte? Qué necesitas?