Loading...

TREBALLA AMB NOSALTRES

EXCEL·LÈNCIA I TALENT SÓN ELS NOSTRES VALORS DE FUTUR

El nostre equip ho formen professionals amb inquietud per desenvolupar la seva carrera professional en un entorn dinàmic i innovador, on l’excel·lència és l’únic camí per aconseguir les metes que ens proposem.

VOLS FORMAR PART DEL NOSTRE EQUIP?

El nostre procés de selecció està permanentment obert i es realitza de manera continuada al llarg de tot l’any. Es tracta d’un procés de coneixement mutu que permet intercanviar impressions i expectatives.

Si estàs interessat envia’ns el teu C.V.


  ASSEMPBCN, ASSESSORS EMPRESARIALS, SL és el Responsable del tractament de les dades personals de l'Interessat i li informa que aquestes dades seran tractades de conformitat amb el que es disposa en el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR) per interès legítim del Responsable, i li facilitem la següent informació del tractament:
  Fi del tractament: fer partícip a l'Interessat en els processos de selecció de personal, duent a terme una anàlisi del perfil del sol·licitant amb l'objectiu de seleccionar al millor candidat per al lloc vacant del Responsable.
  Criteris de conservació de les dades: es conservaran durant un termini màxim d'un any, transcorregut el qual es procedirà a la supressió de les dades garantint-li un total respecte a la confidencialitat tant en el tractament com en la seva posterior destrucció. En aquest sentit, transcorregut el citat termini, i si desitja continuar participant en els processos de selecció del Responsable, li preguem ens remeti novament el seu currículum.
  Actualització de les dades: en cas de produir-se alguna modificació en les seves dades, li preguem ens ho comuniqui per escrit al més aviat possible, a fi de mantenir les seves dades degudament actualitzades.
  Comunicació de les dades: no es comunicaran les dades a tercers, excepte per obligació legal.
  Drets que assisteixen a l'Interessat::
  - Dret a retirar el consentiment a qualsevol moment.
  - Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i a la limitació o oposició al seu tractament.
  - Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.aepd.es) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
  Dades de contacte per exercir els seus drets:
  ASSEMPBCN, ASSESSORS EMPRESARIALS, SL. GALILEU, 177 - 08224 TERRASSA (BARCELONA). Email: dpd@assempbcn.com
  Dades de contacte del DPO: Galileu, 177-179 / 08224 Terrassa - Barcelona - dpd@assempbcn.com

  He llegit la informació anterior i dono el meu consentiment