Primera edició al reconeixement de la Segona oportunitat empresarial

La nostra gestoria va acudir a l’esdeveniment dels premis Pimes que aquest any comptarà amb un nou guardó, el de reconeixement a la segona oportunitat empresarial, fruit de la col·laboració de l’obra social la Caixa i la fundació PIMEC.

Facilitar les segones oportunitats en microempreses, pimes, persones empresàries i autònomes que han sofert un revés empresarial i/o personal. Aquest premi és una bona eina per garantir la recuperació i revaloracions del seu talent, el premi és una manera d’incentivar el seu esforç i animar a tornar a emprendre de nou malgrat la mala experiència anterior, reflotar la seva empresa en crisi o donar un viratge a la seva vida i autoocupació al mercat laboral, com a assalariat.

Aquest premi és un reconeixement públic a totes les empreses catalanes (pimes) i a les persones autònomes que han pogut començar a reprendre de nou, reorientar la seva activitat professional, així com totes aquestes entitats i persones voluntàries que han aconseguit portar a bon port aquest treball, ja que, sense la seva contribució no hauria estat possible dur a terme aquestes segones oportunitats.

 

Des d’AssempBcn ens alegra informar-vos d’aquest tipus d’iniciatives i esperem que aquest guardó sigui el primer de molts i que se segueixi premiant lluitar per les segones oportunitats, reposar-se dels fracassos és possible i des de la nostra assessoria us convidem a ells.

Més articles de la segona oportunitat:

https://assempbcn.com/index.php/novetats-segona-oportunitat/

https://assempbcn.com/index.php/la-segona-oportunidad-promocionada/

https://assempbcn.com/index.php/confia-en-la-llei-de-la-segona-oportunitat/

https://assempbcn.com/index.php/la-bona-fe-del-deutor-segona-oportunitat/

One thought on “Primera edició al reconeixement de la Segona oportunitat empresarial

Comments are closed.